Στέφανος Τσιτσιμπής – Οικονομικός Σύμβουλος – Λογιστής Α’ Τάξης

Στέφανος Τσιτσιμπής, BSc, MSc

Οικονομικός Σύμβουλος – Λογιστής Α’ Τάξης

Μέλος του Μητρώου Εμπειρογνωμόνων Αναδιάρθρωσης Οφειλών Υπουργείου Οικονομικών

Ως έμπειρος επαγγελματίας στον χρηματοοικονομικό τομέα, έχω αφιερώσει την καριέρα μου στην οικονομική συμβουλευτική, τη λογιστική και της φορολογία επιχειρήσεων. Ξεκινώντας ως Λογιστής, ανέβηκα γρήγορα στην ιεραρχία, κατέχοντας θέσεις όπως Υπεύθυνος Λογιστηρίου, Διευθυντής Οικονομικών και Γενικός Διευθυντής, πριν αναλάβω την ηγεσία ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical Α.Ε.. Από τον Φεβρουάριο του 2017, έχω οδηγήσει την επιχείρησή μου, Value for Money Advisory, προς την επιτυχία βοηθώντας πολυάριθμες επιχειρήσεις με τη λογιστική διαχείριση. Είμαι κάτοχος Πτυχίου (BSc) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωματος (MSc) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είμαι αφιερωμένος στην αξιοποίηση της εμπειρίας μου με σκοπό την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την οικονομική αποδοτικότητα των πελατών μου.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

stefanos-tsitsimpis-cv

Βιογραφικό Σημείωμα

Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΓΓΧΤΔΙΧ)

Μέλος Της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Διακρίσεις & Αναγνώριση

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017 | 2ο GOLD Βραβείο

Ο Στέφανος Τσιτσιμπής, Οικονομικός Σύμβουλος και νυν Διευθύνων Σύμβουλος της Value for Money, βραβεύεται με 2ο Gold Βραβείο για την εισαγωγή μιας πρωτοποριακής υπηρεσίας (GET WELL Natural Corner) στον φαρακευτικό κλάδο το 2017 ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical Α.Ε.

Αυτό το βίντεο υπογραμμίζει την βαθιά κατανόηση του Στέφανου Τσιτσιμπή σχετικά με τις τάσεις και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η αναγνώρισή του με το 2ο Gold βραβείο για την νεά υπηρεσία στον φαρμακευτικό κλάδο αποδεικνύει την αφοσίωσή του στην καινοτομία και στα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Η εξειδίκευση του Στέφανου Τσιτσιμπή στη επιχειρηματική συμβουλευτική καθώς και σε λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο παρέχει συμβουλές. Η προσέγγισή του βασίζεται στην βαθιά κατανόηση της διαφορετικότητας των κλάδων, τη στρατηγική σκέψη, και την αφοσίωση στην επίτευξη των στόχων.

Άρθρα από τον Οικονομικό Σύμβουλο, Στέφανο Τσιτσιμπή

Άρθρογραφία του Στέφανου Τσιτσιμπή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες λογιστικές και οικονομικές τάσεις με τα άρθρα του Στέφανου Τσιτσιμπή, Διευθύνοντος Συμβούλου της Value for Money Advisory. Με βαθιά γνώση του κλάδου και πάθος για παροχή έγκυρων πληροφοριών, τα άρθρα του είναι μια πολύτιμη πηγή για επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

επικοινωνηστε τωρα

210-6013605

6977 072064

Οι οικονομικοί σύμβουλοι της εταιρείας μας δεσμεύονται να σας παρέχουν κορυφαίες λογιστικές, οικονομικές και φορολογικές λύσεις. Ας χαράξουμε μαζί την πορεία σας προς την οικονομική σας επιτυχία.

Κλείστε online Συνάντηση