Φορολογικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Επιχειρήσεων

Η Value For Money Advisory προσφέρει ολοκληρωμένες φορολογικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας προσφέρουν φορολογική καθοδήγηση, φορολογικό σχεδιασμό, και τεχνογνωσία για να σας απαλλάξουν από το άγχος και την πολυπλοκότητα της φορολογίας.

Οι εξειδικευμένοι φοροτεχνικοί μας σας βοηθούν


Στη διαχείριση των φορολογικών υποχρεώσεων: Σύνταξη και υποβολή ΦΠΑ, ΦΜΥ, Φ.Ε., Ε3, Intrastat, Υπολογισμός φόρου εισοδήματος, Τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων, Παγίων στοιχείων, Εκπροσώπηση σε εφορίες και λοιπές υπηρεσίες.


Στην εξεύρεση αποτελεσματικών φορολογικών λύσεων: Φορολογικός σχεδιασμός για μείωση του φορολογικού σας βάρους, Εκμετάλλευση νόμιμων φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων, Εξέταση ειδικών καθεστώτων φορολογίας, Διαχείριση φορολογικών ελέγχων.


Στη συμμόρφωση με τη φορολογική νομοθεσία: Ενημέρωση για τις αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία, Συμμόρφωση με τις τρέχουσες φορολογικές διατάξεις, Αποφυγή προστίμων και κυρώσεων, Διασφάλιση ομαλής λειτουργίας της επιχείρησης.

Προσαρμοσμένες Φορολογικές Υπηρεσίες Για:

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση και κάθε φορολογούμενος είναι μοναδικός. Γι’ αυτό, προσφέρουμε προσαρμοσμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες για να καλύψουμε τις ατομικές σας ανάγκες.

Μεγάλες Επιχειρήσεις

Σας βοηθάμε να συμμορφώνεστε με τις περίπλοκες φορολογικές νομοθεσίες. Σας προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές για τη μείωση του φορολογικού σας φόρτου. Σας εκπροσωπούμε σε φορολογικούς ελέγχους.

Startups

Σας βοηθάμε με την Ίδρυση ατομικής επιχείρησης. Σας καθοδηγούμε στις φορολογικές σας υποχρεώσεις. Σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για να ταιριάζουν στο budget σας.

Μικρές Επιχειρήσεις

Σας βοηθάμε με την τήρηση των βιβλίων σας. Σας υπολογίζουμε το φόρο εισοδήματος και τον ΦΠΑ. Σας εκπροσωπούμε στην εφορία.

Εξειδικευμένες Φοροτεχνικές Υπηρεσίες Για Επιχειρήσεις

Φορολογικός Σχεδιασμός

Βελτιστοποίηση φορολογικού βάρους Εξέταση ειδικών καθεστώτων φορολογίας Αξιοποίηση νόμιμων φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων Προσαρμογή στις αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας.

Φορολογική Υποστήριξη

Σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων (ΦΠΑ, ΦΜΥ, ΦΕΑ, Ε3, Intrastat) Υπολογισμός φόρου εισοδήματος, τελών επιτηδεύματος, εισφορών Τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων, παγίων στοιχείων.

Φορολογικές Συμβουλές

Ενημέρωση για φορολογικές αλλαγές Εξέταση φορολογικών επιπτώσεων σε επιχειρηματικές αποφάσεις και αξιολόγηση φορολογικών κινδύνων Προτάσεις για φορολογική αποδοτικότητα.

Εμπειρία και Τεχνογνωσία σε Διάφορους Κλάδους

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους με πολυετή εμπειρία και γνώση σε διάφορους κλάδους.

Τεχνολογία

Marketing

Logistics

Υγεία

Ενέργεια

Ανθρώπινοι Πόροι

Λογιστικές υπηρεσίες επιχειρησεων

Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για να επιτύχετε:

Αύξηση Παραγωγικότητας

Βελτίωση επιδόσεων

Ανάπτυξη

Επιτυχία

Γιατί Να Επιλέξετε Τη Συμβουλευτική Εταιρεία VFM Advisory;

01

Εμπιστοσύνη

Σας προσφέρουμε διαφάνεια & εχεμύθεια

02

Αποτελεσματικότητα

Φροντίζουμε για την άψογη & έγκαιρη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας.

03

Ευελιξία

Προσαρμοζόμαστε στις δικές σας ανάγκες & απαιτήσεις.

Επικοινωνήστε με τον Φοροτεχνικό μας

+30 210 6013605

st@valueformoney-advisory.gr

Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για επικοινωνία με τον Οικονομικό Σύμβουλο εύκολα και απλά μέσα από το website είτε απευθείας στο τηλέφωνο 210-6013605.

επικοινωνηστε μαζι μασ
Λογιστική υποστήριξη επιχειρησεων
επικοινωνηστε τωρα

210-6013605

6977 072064

Οι οικονομικοί σύμβουλοι της εταιρείας μας δεσμεύονται να σας παρέχουν κορυφαίες λογιστικές, οικονομικές και φορολογικές λύσεις. Ας χαράξουμε μαζί την πορεία σας προς την οικονομική σας επιτυχία.

Κλείστε online Συνάντηση