Προφίλ Εταιρείας

Value For Money Advisory

Η Value For Money Advisory δραστηριοποιείται στην παροχή πλήρους φάσματος οικονομικών, συμβουλευτικών, φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών καθώς και εξειδικευμένων υπηρεσιών οικονομοτεχνικών μελετών και αποτιμήσεων επιχειρήσεων. Σκοπός μας μέσω της εξειδίκευσης και της εμπειρίας μας είναι η μεταφορά των μεθόδων και των γνώσεων σε κάθε οργανισμό & φυσικό πρόσωπο, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου ενασχόλησης ώστε να εξοικονομούν παραγωγικό χρόνο & οικονομικούς πόρους προσδίδοντας τους συνάμα ασφάλεια & σιγουριά! Τα ανωτέρω επιτυγχάνονται με ποιοτική και ορθή πληροφόρηση, οργάνωση, δομή και καταχώρηση καθώς και με άρτια αξιολόγηση / ανάλυση των οικονομικών δεδομένων. Η εταιρεία μας προσεγγίζει την εκάστοτε συνεργασία ως μοναδική και επικεντρώνεται στις ανάγκες της , παρέχοντας τις εκάστοτε κατάλληλες προτάσεις & υπηρεσίες. Η οργάνωση, ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα και η ολική ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μας με τα οποία πορευόμαστε και αποτελούν τον οδηγό της επιτυχίας μας!
Στέφανος Τσιτσιμπής
(CEO – Value For Money Advisory)

Στέφανος Τσιτσιμπής γεννήθηκε το 1982 είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά! Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική & Λογιστική.

Έχει διατελέσει μια επιτυχημένη πορεία στον ιδιωτικό τομέα σε ανώτατες θέσεις, με κύριο αντικείμενο τον σχεδιασμό και έλεγχο (planning and control) εταιρειών ως Οικονομικός Διευθυντής, τη διασφάλιση και επίβλεψη οργανισμών ως Γενικός Διευθυντής και τη διαμόρφωση στρατηγικού σχεδιασμού ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του έχουν συμβάλει σημαντικά στον έλεγχο και την ανάπτυξη εταιρειών.